BITO Projects

Bito Projects
1
Ondernemen in de tijd van crisis, samen sterker.

BITO PROJECTS is een collectief van vier bedrijven. Allen zijn we actief in de festival wereld en leiden door de huidige Covid-19 crisis enorme schade door het wegvallen van al ons werk. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten om onze krachten te bundelen.

Met alle vier de partijen hebben we de koppen bij elkaar gestoken om met een goed hygiene concept met leveranciers uit de festival wereld privé sanitair naar de kampeerders te brengen.
Op veel plekken in Nederland is het sanitair momenteel nog gesloten en zullen veel mensen de urgentie voelen om een staanplaats met privé sanitair te boeken. Zelfs als de gezamenlijke sanitair gebouwen weer open mogen. Een uitgelezen kans om onze skills aan het werk te zetten.

Zo zijn we in mei begonnen en loopt het storm, iedere week doen we weer plaatsingen en komen de opdrachten telkens weer binnen. Camping eigenaren zien kansen en informeren bij BITO Projects naar de mogelijkheden voor privé sanitair voorzieningen die we kunnen bieden.
Samen met een sluitend hygiene concept en nette douche units en toilet voorzieningen kan iedereen weer van de rust genieten op de camping.

Het seizoen van 2020 is natuurlijk al geen ander. Het biedt echter wel kansen voor de toekomst, op een andere manier proberen we met ons vak bezig te zijn. Opnieuw ondernemen in plaats van je zaak laten groeien. Terug naar de basis om uit te vinden wat je nu eigenlijk kan buiten het gebaande pad wat je altijd bewandeld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over BITO Projects neem een kijkje op de website!