Scroll Top
OVER TEAM INFRA
1

Ons team is al jarenlang op meerdere gebieden werkzaam bij de productie van grote evenementen en festivals en in theatertechniek. Team Infra heeft  daardoor naast technische kennis van infrastructuur ook kennis van verschillende locaties en brede ervaring op het gebied van technische productie. Onze kracht ligt in deze combinatie van expertise waarmee wij een totaalpakket voor elk evenement kunnen aanbieden. 

Duurzaamheid is een actueel en belangrijk onderwerp. Ook in ons vakgebied. Wij bieden mogelijkheden om festivals en evenementen duurzamer te maken. Niet voor de volle 100%, maar tenminste voor 70%. Bijvoorbeeld door inzet van batterijen of slim plaatsen van generatoren. Heb je hier vragen over? Sjoerd denkt graag met je mee.

STROOM
1

Onze ervaring bij leveranciers en evenementenorganisaties geeft ons een brede kijk op de productie van stroom op een evenement. Naast het ontwerpen van een goed stroomplan denken we graag mee over een efficiënte inzet van materialen en een optimaal logistiek proces, voor zowel de klant als de mensen die voor ons werken. Slimme oplossingen die vaak tijd en geld kunnen besparen.

WATER
1

Team Infra zorgt ervoor dat het watersysteem schoon is. Ook kunnen wij drinkwatersystemen leveren. Deze systemen laten wij bemonsteren door C-mark consultants. Daarnaast kunnen wij adviseren hoe het systeem geoptimaliseerd kan worden voor zowel de medewerkers als de bezoekers van een evenement.

Tevens monitoren wij goed bij hitte en kou door middel van monteurs die stand-by staan. Dit voorkomt onveilige situaties zoals bevriezing van de leidingen en een teveel aan bacteriën in het drinkwatersysteem. Op het moment dat er geen stand-by diensten zijn blijven wij vanuit kantoor het systeem in de gaten houden. Doordat wij op een centrale plek in het land gevestigd zijn kunnen we altijd snel ter plaatse zijn.

INTERNET
1

Wij bieden internet op locatie aan via onze partner Event Engineers. Een betrouwbare partij die ondersteuning biedt in de evenementenbranche op het gebied van techniek en management. Met Event Engineers hebben wij al jaren een nauwe samenwerking.
In de eerste fase kunnen wij goed meedenken en inventariseren wat er nodig is op gebied van internet. Daarna kunnen we samen met Event Engineers een  internet oplossing op maat bieden.

MONTEURS
1

Team Infra kan niet zonder zijn monteurs. Wij hebben een groep technische, communicatief vaardige en bovenal gemotiveerde monteurs. Wij werken met freelancers die voor veel verschillende opdrachtgevers werken. Deze verscheidenheid in ervaring maakt onze monteurs breed inzetbaar. Het zorgen voor een goede werksfeer is ook erg belangrijk voor ons. We zijn niet voor niets een team.

Naast de goede werksfeer is het voor ons minstens net zo belangrijk dat wij gecertificeerd en veilig werken. Onze monteurs worden daarom aangemoedigd om zichzelf te ontwikkelen. Hiervoor organiseren en faciliteren wij regelmatig cursussen, zoals bijvoorbeeld NEN 3410. Ook vertrouwen wij op de kennis en kunde van de monteurs. Wij leggen niet alles 100% vast maar vertrouwen erop dat zij het werkend maken op locatie. Wij weten immers dat de werkelijkheid wel eens anders kan zijn dan op de tekening staat.

Team Infra kan altijd gemotiveerde freelancers gebruiken.
Denk jij, bij dit team wil ik horen?
Klik dan hier!